Fotóalbumok saját fotókkal

Készítse el egyedi fényképalbumát online saját fotóival. Pár kattintás és kész.

?

?

Saját készítésű fényképalbum készítése percek alatt

1. FÉNYKÉPEK FELTÖLTÉSE

Nyissa meg az alkalmazást, töltsön fel képeket a számítógépéről, vagy importálja őket a facebook vagy google + fiókjából.

2. FOTÓKÖNYV SZERKESZTÉS

Rendezze a fényképeket a fényképalbumban úgy, ahogyan szeretné. Használhatja az alapértelmezett témákat és elrendezéseket.

3. RENDELJE MEG A fotóalbumot

Megrendelés leadása és kifizetése. Két lehetősége van. Fizessen utánvéttel (visszatérítés) vagy fizessen online kártyával.

Az album szállítása gyors, futárszolgálattal történik. A feladáskor AWB-számot küldünk Önnek, hogy nyomon követhesse a küldeményt.

Egy nagyszerű utazás után egy életre meg akarja majd őrizni ezeket a csodálatos emlékeket.

Egy fotóalbum készítese alkalmaval megoszthatja fényképeit családjával és barátaival. Ahhoz, hogy könnyebben rendszerezze és megtalálja a fényképeit, érdemes azokat előzetesen rendezni.

A fényképeket hely, tevékenység, emberek, ételek stb. szerint kategóriákba sorolhatja. Ha rendezte a fényképeket, az album elejére készíthet egy tartalomjegyzéket.

A fotóalbumnak elegendő oldallal kell rendelkeznie ahhoz, hogy annyi fotót tartalmazzon, ahány fényképed van. Vagy vásárolhat fotóalbum bővíthető lapokat is. Kibővül, hogy több fényképet tudjon befogadni, így a fotóalbum rendezett marad.

A fényképalbumok kényelmes módját kínálják a fényképek megjelenítésének. Készíthet saját fotóalbumot, vagy felbérelhet valakit, hogy készítsen Önnek egyet.

Mindkét esetben a folyamat meglehetősen egyszerű.

Először is válasszon témát.

Ezután gyűjtse össze a fényképeket, és állítsa össze őket.

Ezután vagy készítsen egy albumot, vagy nyomtassa ki a fényképeket, hogy egy albumba helyezze őket.

Végül rendezd el a fotókat az albumban, majd díszítsd matricákkal, kivágásokkal.

Ezek az egyszerű lépések lehetővé teszik a kedves emlékek megjelenítését, ráadásul egy fotóalbumban rendszerezve mutathatja be őket.

A fényképeket időrendbe vagy hely szerint rendezheti. Ezenkívül leírásokat, jegyzeteket vagy feliratokat adhat a fényképekhez.

Ennek eredményeképpen a fotóalbumok kényelmes módot kínálnak a fényképek bemutatására.

A fényképalbumok a legjobb módja a családi emlékek megőrzésének. A technológia fejlődésének köszönhetően a szülőknek már nem kell órákig szkennelniük a fényképeket a számítógépbe. Ehelyett egyszerűen feltölthetnek képeket közvetlenül a telefonjukról, a számítógépükről vagy a felhőből.

A fotóalbum készítése a téma kiválasztásával kezdődik. Sokféle téma áll rendelkezésre. Néhány népszerű példa a születésnapokra, esküvőkre, ünnepekre és ünnepségekre szánt ajándékok.

Ezután kiválaszthatja a fényképeket, amelyeket be szeretne illeszteni. Innen az album minden egyes oldalát megtervezheti.

Több tucatnyi sablon közül választhat. Ezekkel a sablonokkal minden oldalhoz hozzáadhat szöveget. Például minden oldalnak adhat címet. Hozzáadhatja az érintett személyek nevét, a dátumot és a helyszínt, valamint az esemény rövid leírását.

Ezután elkezdheti az egyes képek tervezését. Kereteket adhat hozzá, megváltoztathatja a színeket vagy beállíthatja a fényerőt és a kontrasztot.

Az albumokat és a fotókönyveket a Fan Courier szállítja házhoz.

A felhasználó a megrendelt termékekért kártyával vagy utánvéttel is fizethet, mindkét lehetőséget a megrendelés leadása előtt, a megrendelés befejezése szakaszban adhatja meg.

A teljes ár, beleértve a szállítási költséget is, a pénztár szakaszban jelenik meg.

A naptár ára a vevő preferenciáitól és a választott opcióktól függően változik.

Igen. A szállítási címet minden egyes megrendeléshez kiválaszthatja, vagy kicserélheti adatait a “profiljában”.

A Vevő törölheti vagy módosíthatja a megrendelést, feltéve , hogy az nem a teljesítési vagy szállítási szakaszban van. A megrendelés törlése vagy módosítása a“megrendelés” részben történik, a megrendelésben található űrlap segítségével.

VÁLASSZON fényképalbum típust

És a lehető leghamarabb eljuttatjuk önhöz.

GAZDASÁGOS

Kedvező árú fotóalbum szép magazinos megjelenéssel. Az oldalak rugalmasak, a kötés varrással, és a borító puha.

STANDARD

Fotóalbumok erős borítóval és szép katalógus megjelenéssel. Az oldalak rugalmasak, a kötés
és az album borítója kemény.

LAYFLAT

Prémium fotóalbum. A lapok merevek, a papír fotópapír, mindkét oldalán piramis szerkezetű, az album borítója pedig kemény.

VÁLASSZON fényképalbum formátumot

És a lehető leghamarabb eljuttatjuk önhöz.

Négyzet alakú fotóalbum

Negyzet FOTÓALBUM fotókönyv Készítés

Méretek:
14 x 14 cm
20 x 20 cm
29 x 29 cm

Álló Fotóalbum

Allo FOTÓALBUM fotókönyv Készítés

Méretek:

21 x 28 cm

Fekvő Fotóalbum

Pano FOTÓALBUM fotókönyv Készítés

Méretek:
21 x 14 cm
28 x 21 cm 

Gyors házhozszállítás

Szállítás országszerte 5-6 munkanapon belül.

Eddigi tapasztalatok ...

Mit mondanak ügyfeleink

Q

'fotókönyvek' és 'fotóalbumok'

Néhány információ a fotóalbum létrehozásáról

Először is megpróbáljuk a lehető legvilágosabban meghatározni a“fotókönyv” és a“fotóalbum” fogalmát.

Nyilvánvaló, hogy ugyanannak a résnek a fogalmairól van szó, de bizonyos mértékig különböznek egymástól. A fotóalbum tehát fényképek gyűjteménye, amelyeket általában egy könyvben gyűjtenek össze.

Egyes albumokban vannak olyan rekeszek, amelyekbe képeket helyezhet el. Mások vastag papírral és koptatós felülettel rendelkező oldalakból állnak. A felületre vékony műanyag lapok vannak rögzítve, amelyekre a fényképeket helyezheti.

A régebbi albumok másik stílusa egyszerű: vastag papír, amelyre a képek fel vannak ragasztva, vagy ragasztósarkokkal vannak az oldalakhoz rögzítve.

Amikor az ár a fotóalbum vagy a fotókönyv közötti választásnál felmerül, az emberek túlnyomó többsége a fotókönyvet választja. Ez költséghatékonyabban is megvalósítható.

A fotóalbumok 2 féle megjelenési (kötési) móddal készülhetnek: standard vagy layflat. A szabványos kötés alatt azt értjük, hogy az oldalakat a kötés köti.

A layflat formátum lehetővé teszi, hogy a fényképet 2 oldalra nyomtassa ki, 180 fokos nyílással. A standard formátum esetében a fotókönyv rugalmas vagy kemény borítóval készülhet, de a layflat formátum esetében csak a kemény borító áll rendelkezésre.

A fotóalbum készítésének megfizethető alternatívája a fotókönyv készítése. Elmondható, hogy egy fotókönyv készítése általában olcsóbb, mint egy fotóalbumé.

A fotókönyvek azonban semmiképpen sem helyettesítik a klasszikus albumokat. Bizonyos szegmensekben a fotókönyvek kedvező alternatívát jelentenek az albumokkal szemben, mivel a megjelenésük sokkal csábítóbb. Ily módon a fotókönyvek olyan célokat szolgálnak, ahol a klasszikus albumok nem eléggé érdekesek. A kisméretű négyzet alakú (14 x 14 cm) vagy fekvő (21 x 14 cm) fotókönyvek egyre divatosabbak. A digitális fotókönyvek vagy “dohányzóasztalos könyvek” tökéletes alternatívát jelentenek a hagyományos fotóalbummal szemben.

Ugyanebben az összefüggésben a fotókönyvek különleges alkalmakra vagy fényképészeti eseményekre is használhatók, mivel nagyon kereskedelmi és figyelemfelkeltő módon kerülnek bemutatásra. A fotókönyvek olcsóbb alternatívát kínálnak a fényképek archiválására, a személyre szabás minden előnyével együtt.

Összefoglalva, a fotókönyv és a fotóalbum közötti fő különbség az, hogy a klasszikus fotóalbum szintjén a fényképeket vagy beragasztják, vagy átlátszó lapokra helyezik, míg a fotókönyvek esetében a fényképek közvetlenül az oldalakra vannak nyomtatva.