Figyelem! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Kapcsolat e-mailen keresztül

Küldj egy e-mailt! Csapatunk rendelkezésedre áll bármilyen kérdésed vagy javaslatod lenne.

Kapcsolat

Képek hozzáadása

Nagyon egyszerű a képek hozzáadása a számítógépedről vagy a site-ról ahol a képeidet tartod. Feltölthetsz képeket Facebook-ról, Flick-ről

Mit jelent az Autofill?

Egyetlen gombra kattintva létrehozhatjuk a fotókönyv tervedet felhasználva az előző lépésig adagolt képeidet. A különleges módszerünkkel pillanatok alatt elkészül a terved.

Alapértelmezett összeállítások

Használd az alapértelmezett összeállításokat, vagy azokat amelyek különböző számú képet tartamaznak az oldalon. Tedd ezáltal változatosabbá a fotókönyvedet egyedi oldalakkal! Az összeállítások tökéletesen illeszkednek, így a fotókönyv elkészítése számodra játék lesz.

Hátterek

Használd fel a hátterek funkcionalitást, hogy különböző hátterű oldalaid legyenek. Választhatsz a témádnak megfelelő elemeket, vagy más témák háttereit. Teljes szabadságot élvezhetsz!

Matricák

Tedd egyedivé tervedet professzinális összeállításainkkal, használd a különböző háttereket és matricákat. Vágd a képeidet különböző formára, ez is hozzájárul terved egyediségéhez.

Az oldal szerkesztése

Az oldalak szerkesztése egyszerű, a drag and drop rendszerrel. Vedd a bal oldalon található képeket vagy matricákat a drag and drop rendszerrel és tedd az oldal közepére. Ezután költöztetheted, forgathatod, újraméretezheted vagy kinagyíthatod őket.

Automatikus mentés funkcionalitás

Nem kell aggódnod a terved mentése miatt. Amikor de akarod zárni a böngésző oldalt, terved automatikusan elmentődik. Ugyanakkor létezik külön egy "Mentés" gomb, amelyet bármikor használhatsz.

Undo és Redo

Ez a két gomb biztosítja, hogy változtatásokat eszközölj anélkül, hogy elveszítenéd eddigi munkádat. Kattints az Undo gombra akkor amikor hibázol vagy a Redo gombra ha vissza szeretnél térni valamire ami tetszett neked.

Jó szórakozást!

Köszönjük, hogy velünk tartottál az online szerkeszőnk útmutatójának megismerésében. Bármikor visszatérhetsz csak kattints a szerkesztői oldal menüjének jobb részén található gombra.