Figyelem! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Nyaralás fotókönyv

Üdülés kettesben fotókönyv

Legalacsonyabb ár 2813 Ft.
(ÁFÁ-val)
Kivánságlistára rakom
Oldalak száma: 24 - 120 között
A megjelnő költség 24 oldalra van, de a testreszabás lehetővé teszi a 120 oldalig is. Minden további 8 oldalt külön kell fizetni.
Kivitelezés és szállítás: A kivitelezés és szállítás 7 munkanapon belül történik a megrendeléstől számítva

Descriere

A PhotoGo fotókönyv testreszabása

A PhotoGo-val bármilyen design elem testreszabható. Adagolhatsz képeket vagy szöveget, változtathatsz az elrendezéseken és választhatsz a több száz háttárből vagy matricából, hogy minden egyes oldalad egyedi legyen a fotókönyvedben. Röviden, 100 %-ig te irányítod a folyamatot. Kiindulópontként használhatod a designereink által készített bármelyik témát - szabadon testreszabhatod bármely elemet az egyedi és személyreszabott fotókönyved elkészítésében.

A Photogo témáiról Minden

PhotoGo téma alapjául valamilyen esemény vagy eseménycsoport áll. A fotókönyv témája 10-16 rajzolt háttérképből áll, ugyanazon stílus és színpaletta szerint, előregyártott elhelyezésekkel a képeidnek és az eseményeknek megfelelő matricákkal. Igy a gyerek fotókönyveknél kedves állatka matricákat és a korosztálynak megfelelő tárgyakat fogsz találni, a vakációs fotókönyvnél napozóhoz, naphoz és tengerhez kapcsolódó matricákat találsz. Nyerj ihletet a témáinkból kiindulási pontként a fotókönyved elkészítéséhez.

Bármilyen témát választassz, az alkalmazáson belül megváltoztathatod, teljes szabadságot élvezel. Figyelem: Téma és méret változtatásakor a képeid újrarendeződnek az új téma beállításainak megfelelően.

A PhotoGo alkalmazással kapcsolatos mégtöbb információért kérünk lépj a segítség részbe: Kattints ide segítségért

A fotókönyvekről

3 típus: Gazdaságos fotókönyv puha borítóval, Népszerű fotókönyv keménytáblás borítóval és Prémium fotókönyv keménytáblás borítóval

3 forma: Négyzet, Fekő, Álló

6 méret:

14x14 cm Fotókönyv

21x14 cm Fotókönyv

20x20 cm Fotókönyv

28x21 cm Fotókönyv

21x28 cm Fotókönyv

28x28 cm Fotókönyv

Figyelem : Nem minden méret hozzáférhető minden típushoz.