Figyelem! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Kapcsolat e-mailen keresztül

Küldj egy e-mailt! Csapatunk rendelkezésedre áll bármilyen kérdésed vagy javaslatod lenne.

Kapcsolat

Milyen böngészőt használhatok?

Javasoljuk a Google Chrome https://www.google.com/chrome/browser/desktop/

Firefox https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/ legutolsó változatait.

Hogyan nyitom meg a webes alkalmazást?

Válaszd ki a kívánt terméket és nyomd meg az alkalmazás elindítása gombot.

Hogyan töltöm fel illetve törlöm le a képeket?

Az alkalmazásban bal oldalon található a képes terület. Nyomd meg a képek hozzáadása gombot. Feltölthetsz képeket a számítógépedről. Behozhatsz képeket előző projektjeidből

Behozhatsz képeket Facebookról vagy Flickről. Ha törölni szeretnél képeket egyszerűen jelöld ki a képet és töröld le. Ha minden képet le akarsz törölni, le kell törölnöd a projektedet.Figyelem. Egy képeket tartamazó projekt letörlése maga után vonja minden kép letörlését, akkor is ha más projektekben is jelen vannak, tehát letörlődnek minden használt projektből.

Hány képet tudok feltölteni?

Ahányat akarsz. Egy oldalon elhelyezhetsz bármennyi képet. Léteznek alapértelmezett elhelyezések 1-19 képpel egy oldalon.

Mennyi ideig vannak tárolva ezek a képek?

Körülbelül 6 hónapig.

Hol találom az elkészített projekteket?

A Saját projektek részben.

Hogy változtatom meg a fotókönyvem témáját vagy hogy alkalmazok különböző tematikájú oldalakat a fotókönyvemhez?

Hogy megváltoztasd a fotókönyved témáját, klikkelj a Téma gombra, amely a szerkesztői oldalad felső részén található. Válassz egy új témát, majd klikkelj a Mentés gombra. Megjegyezzük, hogy a téma megváltoztatása nem változtatja meg az egész könyvet, de megváltoztatja az Elrendezések, Hátterek és Matricák lehetőségeket. El fogod veszíteni a hozzáadott szövegeket!

Szeretnék más nyelven létrehozni egy fotókönyvet, használhatom a nemzetközi karaktereket és jeleket?

Jelen pillanatban a mi rendszerünk nem tűri el nemzetközi karakterek és jelek használatát. A jövőben, reméljük sikerül orvosolnunk ezt a helyzetet.

Mit jelent a sárga figyelmeztetési jel amely bizonyos képeken megjelenik?

A sárga jel felhívja a figyelemet arra, hogy az illető kép vagy matrica kis felbontású és a nyomat pixeles vagy ködös az eredeti kép kis mérete miatt. Hogy kiküszöböld ennek a jelnek a megjelenését, újra kell méretezni a képet vagy matricát kisebbre avagy nagyobb felbontású képeket kell feltölteni. Az a jel NEM nyomtatódik ki, csak figyelmeztetés.

Hogyan csatolok szöveget a fotókönyvemhez?

Hogy szöveget csatolj a fotókönyvedhez, klikkelj a Szöveg hozzáadása gombra, amely a szerkesztői oldal jobb felső részén található.

Eszközölhetek copy paste parancsot egy másik dokumentumban lévő szövegre?

Igen. A szöveg másolására klikkelj a Szöveg hozzáadása gombra és másold a szöveg ablakba.

Hogy változtatom meg az oldalak sorrendjét?

Költöztesd a kurzort az oldalak miniatűr képeire (lenn található a szerkesztői oldaladon). Észre fogod venni, hogy a kiválasztott oldal mindig egy narancssárga kerettel van kiemelve. Amikor az egérrel ahhoz az oldalhoz érsz amit el szeretnél költöztetni, klikkelj és drag and drop paranccsal fogd meg a 2 oldalt, költöztesd a kívánt helyre felemelvén az ujjadat az egérről.

Hogy költöztetek el két oldalt?

Ugyanúgy kell eljárni mint az oldalak sorrendjének változtatásánál, klikklej a layoutra aztán költöztesd a kívánt helyre.

Milyen formátumúak kell legyenek a képek?

A képek .jpg formátumúak kell legyenek. Ahhoz, hogy jó minőségű nyomtatást nyerjünk, a képek legkevesebb 4MB nagyságúak és 300dpi felbontásúak kell legyenek. A fájlok jelenleg legfennebb 15MB lehetnek. Javasoljuk, hogy RGB legyen, de CMYK fájlokat is elfogadunk. Ugyanakkor javasoljuk, hogy a szerkesztést és a képek színbeni javítását az online szerkesztői programba való feltöltés előtt eszközöld.

Ráklikkelek a Start a book gombra, de a szerkesztés nem indul el.

A PhotoGo szerkesztés egy másik ablakban indul el. Amikor kilépsz belőle, elmentünk automatikusan minden változtatást amit eszközöltél.

Hogy mentem el a szerkesztőben a projektemet?

Klikkelj a Mentés gombra a szerkesztés jobb oldalán. Ugyanakkor amikor kilépsz a szerkesztőből, elmentünk automatikusan minden változtatást amit eszközöltél.