Figyelem! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Kapcsolat e-mailen keresztül

Küldj egy e-mailt! Csapatunk rendelkezésedre áll bármilyen kérdésed vagy javaslatod lenne.

Kapcsolat

A fotókönyvekről

Mi a különbség egy fotókönyv és egy fotóalbum között? Mi a különbség egy fotókönyv és egy fotóalbum között? Hogyan jutok hozzá egy fotókönyvhöz? Létrehozhatom a saját fotókönyvemet? Mennyi időbe kerül egy fotókönyv létrehozása? Hány oldala lehet egy fotókönyvnek? Milyen papírra történik a nyomtatás? Hogyan néz ki egy fotókönyv? Milyen borítója lehet egy fotókönyvnek? Választhatok különböző témákat, színeket? Hogyan teszem sorrendbe a képeket az oldalon? Mennyi ideig tart a kézbesítés? Milyen területekre szállíttok? Milyen méretekben állnak rendelkezésre a fotókönyvek? Hogy vannak bekötve a fotókönyvek? Hogy töltök fel képeket a PhotoGo szerkesztőbe? Hogy töltök le képeket? Hogy hozok létre fiókot a weboldaladon? Hogy lépek kapcsolatba a tagokkal? Az én fiókomat más is használhatja? Ha a te weboldaladról használok fel képet be kell jelentenem a forrást? Eladhatok képeket a weboldaladról? Hány képet tölthetek fel a weboldalra? Gondom van a rendelésem állapotával. Mi a teendő? Kapcsolatba léphetek egy általatok ajánlott fényképésszel képfeldolgozás ügyben? Mit értünk szerkesztői kép alatt? Hogy nyomtathatok ki egy számlát? Mi történik ha a weboldal nem fogadja el a címemet, felhasználó nevemet, jelszavamat holott tudom, hogy helyesen adtam meg az adatokat? Mi a visszatérítési eljárás? Feltölthetem ugyanazt a képet többször? Mi történik ha elfelejtettem a jelszómat? Mi történik ha elfelejtettem az e-mail címemet amellyel a fiókomat létrehoztam? Hogyan lesznek megvédve a bankkártyámon lévő adatok? Melyek az adatvédelmi szabályok amelyeket az én fókomra alkalmaztok? Hogy törlök egy rendelést? Szükségem lenne egy másolatra a leadott személyes adataimról. Mit tegyek? Használhatok képeket/információkat a PhotoGo partnerektől? Szeretném tudni, hogy a képeimet ti fel fogjátok-e használni? A rendelésemet töröltétek, miért? Nem vagyok még 18 áves, létrehozhatok saját fiókot a weboldaladon? Hogyan csatolhatok szöveget a képeimhez? Változtathatok-e az eddig rendelt elemeken? Mi az eljárás ha módosítani szeretnék a terven?

Mi a különbség egy fotókönyv és egy fotóalbum között?

A fő különbség egy fotókönyv és egy fotóalbum között az, hogy egy klasszikus fotóalbumba a képeket külön-külön be kell ragasztani vagy áttetsző fóliába kell tenni, míg egy fotókönyvben a képek egyenesen az oldalakra vannak nyomtatva. Egy másik lényeges különbség abban rejlik, hogy lehetőséged van létrehozni egy teljesen egyedi fotókönyvet szöveg, háttér, matricák használatával.

Mi a különbség egy fotókönyv és egy fotóalbum között?

A fő különbség egy fotókönyv és egy fotóalbum között az, hogy egy klasszikus fotóalbumba a képeket külön-külön be kell ragasztani vagy áttetsző fóliába kell tenni, míg egy fotókönyvben a képek egyenesen az oldalakra vannak nyomtatva. Egy másik lényeges különbség abban rejlik, hogy lehetőséged van létrehozni egy teljesen egyedi fotókönyvet szöveg, háttér, matricák használatával.

Hogyan jutok hozzá egy fotókönyvhöz?

A PhotoGo minden eseményhez ami egy fotókönyvben megjelenhet különleges témákat gyártott. Tehát ha fotókönyvet szeretnél, ki kell válaszd a témát (esküvő, keresztelő, család stb.), aztán ki kell választanod a terméket. Kattints az Album létrehozása gombra és kezdd el a személyreszabott fotókönyved alkotását. Amikor készen vagy vele, kattints a Rendelés gombra. Válaszd ki a fizetési módot és véglegesítsd a rendelésedet.

Létrehozhatom a saját fotókönyvemet?

Igen, létrehozhatod. Az online szerkesztő segítségével feltölthetsz képeket a számítógépedről vagy más alkalmazásokból mint a Facebook, Flickr, Picasa, elhelyezheted őket az oldalon, újra méretezheted vagy forgathatod a képeket, szöveget, hátteret vagy matricát adhatsz hozzá.

Mennyi időbe kerül egy fotókönyv létrehozása?

Egy fotókönyv létrehozása attól függ hány oldalas, mennyire szeretnéd egyedivé tenni, valamint függ számítógépes ismereteidtől is. Hogy meggyorsítsd a fotókönyved megalkotását, használd például az AutoFill parancsot amely elhelyezi képeidet az oldalon. A fotók hozzáadása után ha az alapértelmezett elhelyezéseinket használod, a fotókönyv létrehozását lerövidítheted 5 percre.

Hány oldala lehet egy fotókönyvnek?

Egy fotókönyv legkevesebb 24 oldalas és legfennebb 120 oldalas lehet. Minden plusz 8 oldal felárral számlazandó.

Milyen papírra történik a nyomtatás?

A nyomtatás matt műnyomó papírra vagy fotópapírra történik.

Hogyan néz ki egy fotókönyv?

Egy fotókönyv pontosan úgy néz ki mint egy fotóalbum. Attól függően, hogy mit választassz a fotókönyved borítója lehet kemény vagy puha, a papír lehet fotópapír vagy matt műnyomó, a mérete lehet négyzetes, álló vagy fekvő.

Milyen borítója lehet egy fotókönyvnek?

Egy fotókönyv borítója lehet kemény vagy puha attól függően mit választottál. Layflat fotókönyvek esetében a borító csak kemény lehet. Csak ragasztott fotókönyvek esetében lehet a borító kemény vagy puha.

Választhatok különböző témákat, színeket?

Igen, attól függően milyen esemény áll a fotókönyv alapjául, választhatsz különböző témákat és színeket. A PhotoGo meghatározott témákat hozott létre esküvőre, keresztelőre, családra, ünnepekre, iskolai eseményekre stb.

Hogyan teszem sorrendbe a képeket az oldalon?

Válassz egy alapértelmezett elrendezést, majd vedd a képeket bal oldalról és tedd középre, arra a helyre amelyre szeretnéd.

Mennyi ideig tart a kézbesítés?

A fotókönyv a rendelés pillanatától számítva 7 napon belül készül el, ehhez hozzáadódik a kiszállítási idő.

Milyen területekre szállíttok?

Kérünk ellenőrizd a honlapunk főoldalán a szállítás kiszámításánál, hogy szállítunk e a te zónádba is.

Milyen méretekben állnak rendelkezésre a fotókönyvek?

A fotókönyvek a következő méretekben állnak rendelkezésre:

Négyzet:
P140 | 14 x 14 cm

P200 | 20 x 20 cm

XXL | 29 x 29 cm

Fekvő:
A5 | 21 x 14 cm

A4 | 28 x 21 cm

Álló:

A4 | 21 x 28 cm

Hogy vannak bekötve a fotókönyvek?

Két különböző kötést alkalmazunk, ezek befolyásolják a végtermék megjelenési formáját. A szabvány formátum esetében az oldalak ragasztva vannak gerincben, a layflat formátum lehetővé teszi egy kép két oldalas nyomtatását úgy, hogy a könyv 180 fokban nyíljon.

Hogy töltök fel képeket a PhotoGo szerkesztőbe?

Kattints a szerkesztő bal oldalán fenn, a menü második sorában lévő Képek hozzáadása gombra. Lehetőséged van arra, hogy a számítógépedről, vagy Facebook, Flickr, Picasa alkalmazásokról feltöltsd a képeket. Ahhoz hogy képeket tölts fel a számítógépedről, válaszd a Képek hozzáadása a számítógépemről gombot. Több kép hozzáadására jelöld ki a képeket lenyomva a CTRL gombot majd kattints a Nyisd meg gombra. Kapni fogsz egy a képek feltöltését megerősítő üzenetet. A feltöltött képeket a szerkesztő bal oldalán találod (akkor láthatóak ha a Képek lapon vagy).

Hogy töltök le képeket?

Pillanatnyilag a PhotoGo rendszer nem engedi meg képek letöltését a számítógépedre.

Hogy hozok létre fiókot a weboldaladon?

Ahhoz, hogy fiókot hozhass létre a weboldalunkon kattints a Saját fiókom gombra, amely jobboldalon fenn található, aztán jelentkezz be. Ird be az email címedet, a jelszót és az érvényességi szöveget. Kattints a Mentés gombra. Kapni fogsz egy a fiük létrehozását megerősítő üzenetet.

Hogy lépek kapcsolatba a tagokkal?

A weboldalunk nem szolgál fórumként, tehát nem léphetsz kapcsolatba a tagokkal.

Az én fiókomat más is használhatja?

Nem, a fiókodat senki más nem használhatja. A fiókodhoz csak a te e-mail címeddel és a csak általad ismert jelszóval lehet hozzáférni.

Ha a te weboldaladról használok fel képet be kell jelentenem a forrást?

Figyelembe véve, hogy az általad feltöltött kép része a terméked egyediségének, a képet csak te láthatod. Mivel nem nyilvános, nem kell megemlítened a forrást.

Eladhatok képeket a weboldaladról?

Nem, a weboldalunkról nem adhatsz el képet.

Hány képet tölthetek fel a weboldalra?

A weboldalra feltölthetsz bármennyi képet. Az egyetlen megkötés a 30 MB/kép méret. Ugyanakkor a weboldalunk csak a projektben használt képeket őrzi meg.

Gondom van a rendelésem állapotával. Mi a teendő?

Bármilyen problémád van, kérünk vedd fel a kapcsolatot velünk a weboldal Kapcsolat részében.

Kapcsolatba léphetek egy általatok ajánlott fényképésszel képfeldolgozás ügyben?

A PhotoGo nem foglalkozik képszerkesztési szolgáltatással sem annak közvetítésével.

Mit értünk szerkesztői kép alatt?

A szerkesztői kép olyan kép amelyet szerkesztési célból használunk blogon, újságcikkekben, online cikkekben, leíró jelleggel, nem kereskedelmi vagy reklám célból.

Hogy nyomtathatok ki egy számlát?

A számla kinyomtatásához kattints a Saját fiókom gombra aztán a Rendelés gombra. A rendelések táblázatban kattints annak a rendelésnek az azonosító gombjára amelynek a számláját ki szeretnéd nyomtatni. A rendelés részletei oldalra leszel irányítva ahonnan lehetőséged van kinyomtatni a számlát.

Mi történik ha a weboldal nem fogadja el a címemet, felhasználó nevemet, jelszavamat holott tudom, hogy helyesen adtam meg az adatokat?

Ebben az esteben kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot.

Mi a visszatérítési eljárás?

Ha a termék nem a PhotoGo miatt hibás, a terméket nem lehet visszatéríteni.

Feltölthetem ugyanazt a képet többször?

Nincs szükség arra, hogy többször tölts fel egy képet. Ha egy képet egyszer már feltöltöttél a weboldalunkra, használhatod többször is, több oldalon, vátoztathatod, újraméretezheted akár forgathatod is.

Mi történik ha elfelejtettem a jelszómat?

Kattints a Saját fiókom gombra, aztán a Hitelesítésre. A megnyíló ablakban kattints az Elfelejtetted a jelszót? gombra. Ird be az ezen a weboldalon hasznát email címedet, majd kattints a Jelszó visszállítása gombra. Kapni fogsz egy levelet amelyben arra kérünk kattints egy link-re, amely a jelszó visszaállítása oldalra irányít.

Mi történik ha elfelejtettem az e-mail címemet amellyel a fiókomat létrehoztam?

Miután a fiókodat létrehoztad a rendszerünk küld egy levelet a jóváhagyásról. Leellenőrizheted az email címeidet melyikre kaptál jóváhagyásról üzenetet. Amelyik email címedre megérkezett az üzenet az lesz a cím amellyel a weboldalunkra csatlakoztál. Ha nem sikerül, kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot.

Hogyan lesznek megvédve a bankkártyámon lévő adatok?

Secure Sockets Layer titkosítási eljárást alkalmazunk (SSL 40 bittöl 128 bitig az általad használt böngésző teljesítményétől függően), ez a szabványeljárás ezen a területen amikor titkosítani kell a bankkártya adatokat internetes leközlés esetén. Ez a kódolás biztosítja az adataid biztonságát és titokban tartását.

Melyek az adatvédelmi szabályok amelyeket az én fókomra alkalmaztok?

A PhotoGo nem ad el, nem kereskedik és nem ad bérbe semmilyen adatodat másnak. A rólad összegyűjtött adatok képezik a rendelés lebonyolításához szükséges minimális informácót. A rendelés lebonyolításához illetve ahhoz, hogy tudassuk veled rendelésed állapotát szükségünk van a nevedre, az email címedre, a bankkártyaszámodra és ennek érvényességi idejére. Bankkártya adataid védelmére a Secure Sockets Layer titkosítási eljárást alkalmazzuk (SSL 40 bittöl 128 bitig az általad használt böngésző teljesítményétől függően) amely szabvány ezen a területen. Ez a kódolás biztosítja az adataid biztonságát és titokban tartását.

Hogy törlök egy rendelést?

Ha a rendelésed még nem került nyomdába, lehetséges a törlés. Kattints a Saját fiókom gombra, majd a Rendeléseim-re (be kell legyél jelentkezve a fiókodba). Egy összesítő oldal jelenik meg, az összes rendeléseddel.Ha még nem jutott nyomdába, a rendelést innen lehet törölni. Ha már elkezdődött a nyomtatás, nem tudjuk törölni sem megtéríteni a termék egyedi nyomtatási eljárása miatt.

Szükségem lenne egy másolatra a leadott személyes adataimról. Mit tegyek?

Vedd fel velünk a kapcsolatot a megoldás érdekében.

Használhatok képeket/információkat a PhotoGo partnerektől?

Csak azokat a képeket használhatod amelyeket te töltöttél fel a weboldalunkra. Nincs hozzáférhetőséged a mások által feltöltött képekhez.

Szeretném tudni, hogy a képeimet ti fel fogjátok-e használni?

A képeidet csak te használhatod a terméked megalkotása céljából.

A rendelésemet töröltétek, miért?

A rendelésedet csak előzetes értesítés után töröljük, ezért ellenőrizd le az e-mailodat.

Nem vagyok még 18 áves, létrehozhatok saját fiókot a weboldaladon?

Igen, létrehozhatsz, nincsen semmilyen megkötés ezirányban.

Hogyan csatolhatok szöveget a képeimhez?

Kattints a Szöveg hozzáadása gombra, amely a szerkesztő jobb felső részén található.

Változtathatok-e az eddig rendelt elemeken?

Ha hibáztál valahol kérünk minél előbb vedd fel velünk a kapcsolatot. Ha a rendelésed nyomtatásba került, már semmilyen változtatást nem eszközölhetsz.

Mi az eljárás ha módosítani szeretnék a terven?

Előbb kapcsolatba kell lépned velünk. Mi törölni fogjuk az első rendelésedet és küldünk egy kupont amely segítségével újraindíthatod a rendelést.